Simonas Ģērmanes recepte
Sastāvs:
1 tējk smalki kapāta apelsīna miziņa
Pagatavošana:
Bļodā sajauc olas, pievieno cukuru, sāli, vaniļas cukuru, apelsīnu sulas pulveri, godži ogu sulas pulveri un apelsīnu miziņu, kā arī sarkano palmu eļļu. Iemaisa eksotisko auzu dzērienu. Tad iejauc miltus, musli un beigās iemaisa ūdeni. Atstāj 15-20 min uzbriest. Uz sakarsētas pannas cep nelielas pankūciņas. Gardas tādas pašas, bez citsm piedevām - saldas, apelsīnīgas, bet ja gribas ko pievienot, tad lieliski piestāvēs bezpiedevu jogurts vai skābais krējums.
PLĀNĀS APELSĪNU PANKŪKAS
Adrese: Margrietas 7, Rīga, Latvia / e-mail: rbi@latnet.lv Tel: 371-2913251